Lindsay Omta (1986) zoende haar Eric voor het eerst in Gasworks Park

Lindsay Omta & Eric OlberdingZaterdag 2 augustus 2014 trouwen Lindsay Omta en Eric Olberding. Lindsay (geboren in 1986) is een dochter van Stephen Omta en Jody Enzie. Het huwelijk wordt voltrokken in Bellingham (Washington). Lindsay en Eric maakten een website voor hun huwelijk. Lindsay beschrijft daar hoe zij ten huwelijk werd gevraagd. Ze keerden daarvoor terug naar de plek van hun eerste kus: Gasworks Park.

“Eric vroeg me op 30 maart 2013 ten huwelijk in het Gasworks Park in Seattle (Washington), de plek van onze eerste kus.

Seattle blijft trouw aan zijn stereotypen: zeer zelden is er een mooie, zonnige dag tussen de maanden oktober en juli. Echter, op deze bijzondere dag scheen de zon en het was een warme, mooie dag om naar buiten te gaan en te genieten van een aantal van de voordelen van het leven in de staat Washington.

Lindsay Omta (trouwfoto)Omdat het onverwacht prachtig weer was, stelde Eric voor dat we naar het Gasworks Park zouden gaan, aangezien we er lange tijd niet waren geweest. We konden er een leuke dag van maken. Ik stemde toe, zonder iets te vermoeden.

We kwamen aan bij Gasworks Park en liepen naar de top van de grote heuvel in het park dat over Lake Union kijkt en een prachtig uitzicht geeft op de skyline van Seattle. Ik weet wat je denkt …… dat hij op dat moment knielde en me vroeg om met hem te trouwen ….. noppes! Dat is niet wat er gebeurde.

Degenen onder jullie die in de Pacific Northwest wonen weten heel goed dat als het een mooie dag is, ongeveer 90% van de bevolking exact dezelfde dingen gaat doen als jij. Vanwege dit feit waren er ook ongeveer 100 andere mensen op de top van de heuvel om te genieten van het uitzicht en de zon. Eric gaf later toe dat hij van plan was mij ten huwelijk te vragen op die top, maar hij durfde het niet bij het zien van al die mensen.

Dus liepen we vanaf de top van de heuvel naar beneden en wandelden ongeveer een half uur in het park. Op dat moment besloten we om in het gras te gaan zitten in een ander deel van het park. Om gewoon wat te praten en te genieten van de zon.

Ik zat wat te mijmeren, keek over het water weg van Eric om te genieten van het uitzicht en het moment. Toen hoorde ik hem zeggen: “Lindsay?” en draaide ik mijn hoofd om te zien wat hij wilde. Hij hield de ring vast en vroeg me om met hem te trouwen!

Het was perfect, persoonlijk en intiem. Ik kon niet op een mooier moment ten huwelijk gevraagd worden!”

Plaats een reactie

Omta en Ompteda