Omta’s in Nederland

omtanederland

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het is een wat verouderde kaart maar dit is de verspreiding van de Omta’s over Nederland in 2008. In dat jaar staan er in het telefoonboek 24 vermeldingen voor de achternaam Omta. De meeste Omta’s wonen in Amsterdam (6). Andere gebieden/steden met telefoonboekverwijzingen naar deze achternaam: Appingedam (4), Emmeloord (3), Groningen (2), Rotterdam (1), Hoogezand (1), Apeldoorn (1), Venray (1), Heerhugowaard (1) en Amersfoort (1). In het echt zullen het er meer zijn want ook in 2008 was het gebruik van mobiele telefoons al aanzienlijk. En wie ik mis in het overzicht dat zijn de twee Omta’s in Meppel (mijn vader en broer). Maar als indicatie voor de verspreiding over Nederland voldoet het redelijk.

Dit bericht is geplaatst in Voorgeslacht met de tags , , . Bookmark de permalink.

2 reacties op Omta’s in Nederland

  1. gerda borst-vos schreef:

    De onderste foto is niet Albert Omta maar zijn zus Foktje Vos-Omta met Pieter Vos

Geef een antwoord